2011. július 26., kedd

Örülök, ha egyik mondatot a másik után írhat - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Örülök, ha egyik mondatot a másik után írhatomA könyv listaára: 3900 Ft. Leírás:
A Németországban élő, nemzetközileg elismert konceptualista képzőművész egész életművében visszatérő motívum az öröm. Számtalan európai városban hordta végig a plakátot: Örülök, hogy vihetem ezt a kezemben vagy Örülünk, ha demonstrálhatjuk. Ez a gesztus, miként az öröm maga, alapvetően összefügg a szabadsággal, ugyanakkor a művészi szabadság fogyasztható banalitásával is, nem utolsósorban pedig a kifejezhetetlen kifejezésére, a távolság leküzdésére való emberi vággyal. Ez a semmi, ez a nulla, a megnyilatkozásra kényszerített hiány szervezi most megjelent kötetét, melynek előszava is bekezdésekbe tördelt, központozással ellátott nullákból áll. Számtalan írása pl. (valószínűleg hiteles) önéletrajzi elemekből áll, de pl. a neveket - akárcsak üres vásznait, hiányképeit - átfesti, a mellékelt illusztrációkat keretbe foglalva - kihagyja. A befogadó könnyebb ellenás felé való mozgása, a nagyközönség ízlése játszódik ki (de persze a valódi emberi öröm és boldogság fogalma is) ezekben a bájosan frivol, humorosan obszcén, gyakran teljesen hétköznapi és közönséges történetekben. Kezdett sötétedni. Hazakísértem. A házuk közelében fekvő parkban a bokrok közt... Még a bugyiját sem kellett levenni. Majd két sor pont után: A nálam maradt csipkés bugyit ecsettörlőnek használtam. Ekkor kezdtem festeni informel képeimet, 1962 tavaszán. Ez az átjárás, a semmi és a valami, a banális és a művészi, az anyagi, emberi valóság és a szavak, az ecset, végül a semmi gesztusa által megkonstruált valóság közti átmenet képezi gondolati hátterét a fekete-fehér fotókkal illusztrált, képileg is erőteljesen tipografált kötetnek, melyet az avantgárd, a konceptualista művészet és irodalom kedvelőinek érdemes ajánlani. ISBN: 978-963-9932-05-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 22:40
. Örülök, ha egyik mondatot a másik után írhat - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Fontos