2011. július 30., szombat

NESTI DANTE szappan csokoládé-narancs - Jelenlegi ára: 1 Ft

A Nesti Dante szappanok régi toszkán kézműves hagyományok alapján Önnek készülnek szeretettel és törődéssel.
1945-ben Dante Nesti egy 50 literes rézüstben kezdett szappant főzni. Mára a család harmadik generációja irányítja az üzemet, mely a 70. 000 és 120. 000 literes főzőüstjeivel Európa egyik legnagyobbja lett. Néhány dologban azonban továbbra "kicsik" maradtak:  a család tagjai továbbra is személyesen ellenőrzik a szappanfőzési folyamatot és kérlelhetetlenek a legmagasabb minőségi követelmények betartásában. Szerintük ugyanis kizárólag a legtisztább, étkezési minőségű alapanyagok használatával állíthatják elő azt a kíváló minőséget, amit a Nesti szappanok vásárlói megszoktak az idők folyamán.
A kiváló minőségű szappan főzése lassú és költséges folyamat: a természetes, nagy tisztaságú olíva-, pálma- és kókuszolajat lassan, alacsony hőfokon, szóda hozzáadásával 3 napig főzik, majd kivonják a keletkező glicerint és természetes illóolajokkal és hatóanyagokkal újra felfőzik, formázzák és csomagolják. A lassú főzés eredményeképpen a szappan nem tartalmaz vizet és csak nagyon kevés glicerint, így Ön sokáig használhatja anélkül, hogy repedezne vagy nyálkássá válna.
Az aukció tárgya egy csokoládé-narancs szappan.
Az ember szíve szerint beleharapna.
A csokoládés-narancsos szappan lágyít és szabályozza a bőr működését, magas kakaó- és karitévaj
tartalmánál fogva kiváló bőrtápláló is.
FÉRFIAKNAK IS AJÁNLOM!!
bio besorolása: natúr szappan
tömege: 200 g NAGYON SOKÁIG ELÉG!
alapanyag: kakaóvaj
PARABEN MENTES!
A parabenek (Methyl, propyl, butyl, ethyl) idegen és káros betolakodók. Arra használják őket, hogy megakadályozzák a mikroorganizmusok növekedését, és ezáltal növeljék a termékek felhasználhatóságának idejét, melyek mindenütt jelen vannak a szépségápolási termékekben. Tartósításra sok elegáns, jó nevű termékben ma is parabeneket alkalmaznak. Károsnak és veszélyesnek tekinthetők, mivel hatásuk összeadódik a bőrben. Attól hogy kis százalékban vannak jelen sok forgalomban lévő készítményben, több problémát is okoznak idővel.  Ezek a szintetikus anyagok gyakori allergének, nagyobb koncentrációban bőr és nyálkahártya irritálók, valamint igen mérgezőek (különösen a metil-paraben). Már többször összefüggésbe hozták őket a különféle daganatos megbetegedések (mell- és prosztatarák) kialakulásával.
SLS MENTES!
A Sodium Lauryl Sulfate (SLS) nagyon agresszív hatóanyag. Mosóaktív, habképző és erős tisztító hatású, melyet háztartási mosószerek, tisztítószerek, valamint gépi zsírtalanítók előállításánál használnak, de szinte mindegyik tusfürdő, sampon és fogkrém fő alapanyaga.
Az SLS a leggyakoribb bőr allergén anyag. A bőrt és a hajat erősen szárítja és károsítja. Kutatások bizonyítják, hogy allergiás bőrbetegségeket okoz és belélegzése irritálja a légzőszerveket is.   A bőrünkön keresztül azonnal felszívódik és bejut a szervezetünkbe.
Egy természetes szappan Firenzéből, természetesen Önnek!
VILLÁM ÁRON ÁLLOM A POSTÁT!!
TÖBBFÉLE SZAPPANT IS FELTETTEM!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-03 19:43
. NESTI DANTE szappan csokoládé-narancs - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos