2011. július 26., kedd

Hutta, Lisa K. Emily : Micimackó fája - Jelenlegi ára: 1 915 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Micimackó fájaA könyv listaára: 2199 Ft. Leírás:
Micimackó egy szép reggelen elhatározza, hogy elugrik kicsit heverészni a kedvenc fája alá. Amikor felébred a szundikálásból, és még félálomban a lombokra réved, döbbenten veszi észre, hogy a máskor életerős, harsogó zöld fa levelei sárgásak és fonnyadtak. Mackó aggodalmában Nyuszihoz fordul tanácsért, aki a helyszínre érve megállapítja, hogy a fának semmi baja, csak egy nagy öntözésre lenne szüksége. Csakhogy egy ekkora teremtmény meglocsolása korántsem egyszerű feladat, ezért Micimackó és Nyuszi hű barátaikhoz: Bagolyhoz, Malackához, Tigrishez, Kangához és Füleshez fordulnak segítségért. Hamarosan kiderül, hogy amit egyedül nem sikerült megcsinálni, azt együttes erővel könnyen megoldják, így nemsokára a Százholdas Pagony legszebb fája ismét teljes pompájában tündökölhet. ISBN: 978-963-629-597-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 915 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 20:13
. Hutta, Lisa K. Emily : Micimackó fája - Jelenlegi ára: 1 915 Ft

Fontos