2011. december 28., szerda

HP Multimedia 2.0 hangszóró BR367AA - Jelenlegi ára: 5 290 Ft


• A könnyű és elegáns HP 2. 0 Multimédia hangszórók kristálytiszta hangminőséget produkálnak, amely tökéletes zenehallgatáshoz, filmnézéshez és játékokhoz. Elég csatlakoztatni az USB porthoz, és kezdheti is a lejátszást!
• A HP 2. 0 Multimédia hangszórói elegánsak, kompaktak, és fantasztikus minőségű digitális sztereó hangot adnak – tökéletes zenehallgatáshoz, filmnézéshez és játékokhoz. Nagyszerű audió minőség, könnyű kivitelű hangszórókból.
• A HP 2. 0 Multimédia hangszórókhoz nincs szükség hálózati adapterre. Ha zenét szeretne hallgatni, filmet szeretne nézni, vagy játszani szeretne noteszgépén, csatlakoztassa a hangszórókat az USB porthoz, könnyen és gyorsan.
• Zenehallgatáskor a rendkívül tiszta hangminőség a cél, gazdag, mély hangokkal. A HP 2. 0 Multimédia hangszórókkal a zenéhez illő hangminőség érhető el. Méretük kompakt, a hangjuk mégis kiváló.
• Miért használna értékes helyet elfoglaló hangszórókat? A HP 2. 0 Multimédia hangszórói nemcsak kiváló hangminőséget biztosítanak, de helytakarékosak is. Könnyű, elegáns kialakításuknak köszönhetően helytakarékosak, jól néznek ki, és bárhová elhelyezhetők.
GyártóHP CompaqGarancia2 évInterfészekUSB 2. 0 (1db)


Jelenlegi ára: 5 290 Ft

Az aukció vége: 2012-01-15 07:56
. HP Multimedia 2.0 hangszóró BR367AA - Jelenlegi ára: 5 290 Ft

Fontos