2011. december 31., szombat

-65% A biblia világa 4.5kg Csodás kötet reprókkal - Jelenlegi ára: 5 400 Ft

Több mint 650 színes fotót tartalmaz a témához kapcsolódó
festményekről, ikonokról, rajzokról, metszetekről, szobrokról és tájakról.
Kiváló, éles reprodukciók vannak benne (metszetek, festmények, stb. )
4, 5 kilogram a súlya, 576 oldal, párszor átlapozva.
Bolti ára 15. 900 Ft
Vatera ár: 5400 Ft
A könyv arra vállalkozik, hogy térbeli keretbe foglalja, s földrajzi közegbe illessze a Biblia történeteit és a bibliai szereplőket. Az olvasó így jobban megismerheti és megértheti a Bibliához kötődő tájak és kultúrák gazdag történelmének bonyolult szövedékében megbúvó eseményeket és cselekményeket, valamint a régió modern kori politikai viszonyrendszerét.
A bibliai eseményeket taglaló szövegrészek mellett a könyv a legújabb régészeti és teológiai kutatások eredményeit is tartalmazza. Erre támaszkodva az olvasó újszerű szempontok szerint értelmezheti a Bibliát, s új jelentésrétegek tárulhatnak fel előtte.
Ez a mind méreteiben, mind dimenzióiban lélegzetelállító mű már formátumában is érzékelteti, hogy mennyire sokrétű és részletes információhalmazt rejt magában a Bibliáról és a bibliai tájakról. Több mint 650 színes fotót tartalmaz a témához kapcsolódó festményekről, rajzokról, metszetekről, szobrokról és tájakról. Mindezt további 125, a legújabb kutatási eredményeken alapuló térképpel teszi még teljesebbé. Ezek segítségével valósággal megelevenednek az olvasó előtt a Biblia szereplői, helyszínei és történetei. A mű méltó tisztelgés a Biblia nagysága és méltósága előtt, s szerte a világon megbecsült darabja lehet a családok könyvtárának.


Jelenlegi ára: 5 400 Ft

Az aukció vége: 2012-01-06 11:44
. -65% A biblia világa 4.5kg Csodás kötet reprókkal - Jelenlegi ára: 5 400 Ft

Fontos