2011. október 26., szerda

TRIBULUS TERRESTRIS 500DB TABLETTA 10.000FT - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

SZÁLLÍTÁSI IDŐ: 10-14 NAP.
MEGBÍZHATÓ, ELLENÖRZÖTT NÉMET MINŐSÉG.
500MG HATÓANAYAG/TABLETTA, NAPI 1-3DB JAVALOTT.
Izom-kick a tribulus
A Tribulus olyan növény is nevezik Tribulus, és úgy találta, széles körben használják az étrend-kiegészítőkben. Ez a Tribulus, Tribulus otthon vagy a trópusi és szubtrópusi területeken, ahol a magasság a termőterületek gyakran jelentős mértékben hozzájárul a minőségi végtermék. Ami a testépítés vagy a sportteljesítmény minden, ami jön formájában kapszula Tribulus nagyon fontos ahhoz, hogy a sport táplálkozás és étrend-kiegészítők.
  Hangsúlyozni kell, hogy a növény vagy annak kivonata pozitív hatással van az épület izom, így a Tribulus is használják hivatásos sportolók, mint állította. A megfelelő táplálék-kiegészítők általában anyagok, mint a Tribulus Terrestris, ahol vannak olyan részletek különböző Tribulusgewächsen. Ezen kívül a kivonatok általában tartalmaznak szaponin, amely bizonyítottan növeli a tesztoszteron szintet, és így elősegíti a további mellékhatásokat.
Ráadásul ezek az anyagok nagyon felelősségteljes, hogy elősegítsék a nagyobb izomnövekedés és felgyorsítja az izomnövekedést, hogy miután rövid ideig tartó használat lehet jelenteni látható eredmények. Egy másik tulajdonsága Tribulusextraktes, amelyek kiemelik nem csak testépítő, hanem minden sport pozitív, hogy emelkedik a kitartás. A rendszeresen, vagy a kezelést, hogy megfelelő előkészületek, mint NDG ® Tribulus, a képzés és a verseny a teljesítmény növelhető. Ezen felül, ez a növényi anyagokat használnak, hogy elkerüljék a rettegett vízvisszatartás a szövetekben, azonban e célból a kiegyensúlyozott étrend és a megfelelő hidratálást tiszteletben tartását.



Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-12 23:41
. TRIBULUS TERRESTRIS 500DB TABLETTA 10.000FT - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Fontos